Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.J.

04. 10. 2024. 11:40 >> 11:40
Čitaj mi:

uprava za šume

Krivična prijava protiv bivšeg rukovodioca PJ Mojkovac

Menadžment Uprave za gazdovanje šumama i lovištima podnio je Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju krivičnu prijavu protiv N.M., nekadašnjeg rukovodioca Područne jedinice Mojkovac, navodi se u saopštenju te Uprave.

"Naime, postoji osnova sumnje da je N. M., kao službeno lice, kršenjem zakona i propisa nesavjesno postupao u vršenju službe, svjestan svog djela čije je izvršenje htio i tom prilikom nanio veću štetu državi. Nakon što je komisija Uprave za gazdovanje šumama i lovištima obišla detaljno lokalitet Palješka gora i evidentirala bespravne sječe i druge nepravilnosti, utvrđeno je da je imenovani upotrebio šumski žig u ovoj Gazdinskoj jedinici, a da taj šumski žig nikada nije evidentiran da je zadužen u Područnoj jedinici Mojkovac, a da ga je isti donio iz Bijelog Polja i da se pomenuti čekić nigdje ne pojavljuje u zapisnicima i knjigama panjeva", saopštili su iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima. 

Iz tih razloga, kako dalje navode, podnijeta je krivična prijava protiv istog Osnovnom državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

"Očekujemo da će nadležno tužilaštvo hitno reagovati po našoj prijavi", zaključili su u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније