Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

P. R.

17. 09. 2024. 15:16 >> 15:09
Čitaj mi:

ODŽIĆ

"Gomilaju se pres konferencije i hoh-hop tenderi"

Izgleda da "hop-hop" premijeru nije bila dovoljna opomena koju su mu birači u Budvi poslali, već opet zloupotrebom položaja i funkcionerskom kampanjom želi prikriti nemoć svog pokreta, ocijenio je zamjenik predsjednika Socijaldemokratske partije (SDP) i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić.

“Lažna obećanja iz dana u dan, pompezne press konferencije po ugledu na političkog oca iz Srbije, samo su farsa pred izbore. Konferencije i hop-hop tenderi se gomilaju, ali od ašova i mehanizacije ni traga”, istakao je Odžić.

Prema njegovim riječima, budvanske izbore su završili na dva mandata u koaliciji sa budvanskom listom, Podgorica će im poslati i konačnu poruku.

“Jednom prevareni građani, nikada više neće dati glas za prodaju magle. Promjene kreću 29. septembra iz Podgorice i Kotora, koje će ubrzo zahvatiti cijelu Crnu Goru. Uz Borisa Mugošu kao gradonačelnika ste svoji na svome, neće vam obećati brda i doline, neće vam nuditi hop-hop rješenja, ali ono sto kaže biće ispunjeno u četvorogodišnjem mandatu. Zato 29. septemrba olovkom donesite promjene, niko nema pravo da žmuri na sve što se dešava u Podgorici i Crnoj Gori”, zaključio je Odžić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се