Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.Lj.

17. 09. 2024. 19:06 >> 19:06

PISALI M-TELU

Evropski savez: Pobijedili smo, sačuvali smo naziv Morača

Iz Evropskog saveza smatraju da su pismom njihovog kandidata za gradonačelnika Borisa Mugoše i pratećom peticijom koju je za samo par sati potpisalo više stotina ljudi, a koju su poslali kompaniji M-tel, uspjeli da sačuvaju ime Sportskog centra Morača.

"Podsjećamo, ranije danas Mugoša je javno pozvao kompaniju MTEL da u imenu Sportskog centra zadrži naziv Morača", saopštili su iz ES. .

"Iako sam veoma svjestan marketinškog potencijala koji ovaj ugovor nosi za kompaniju MTEL, želio bih da Vam predložim da ipak sačuvate “Morača” u imenu, kako se ne bi izgubila jedna od temeljnih identitetskih odrednica za sve nas koji smo imali sreću da bodrimo igrače i igračice Budućnosti, reprezentacije i brojnih manjih podgoričkih klubova u protekle četiri decenije.Praksu za ovu odluku možete naći pri akvizicijama brojnih drugih kompanija u Crnoj Gori, koje su čak i poslije kupovine zadržale svoje
ime. Ovdje se čak ne radi o tome, nego o marketinškom ugovoru", naveo je Mugoša u pismu danas.

Poručio je da je SC Morača za sve Podgoričane i Podgoričanke mnogo više od dvorane i imena.

"To je mjesto na kojem smo doživjeli najveće sportske emocije, mjesto titula i pobjeda, dvorana po kojoj je naš grad prepoznat u Evropi. To je dom naših najboljih sprortista, ali i naše mladosti koja već više decenija u njoj pravi prve sportske korake. Kao što jedan moj prijatelj reče – SC Morača se nalazi u DNK svakog stanovnika ovog grada", kazao je Mugša u pismu.

"Vjerujem da će MTEL kao društveno odgovorna kompanija, svjesna negativnog imidža odluke da Morača ne stoji u imenu Sportskog centra, prihvatiti moj kompromisni predlog da ime vaše kompanije stoji uz SC Morača", naveo je u pismu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се