Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

18. 09. 2024. 10:30 >> 10:31
Čitaj mi:

stefan vešović

"Za kratko vrijeme postigli više nego DPS u cijelim mandatima"

Koalicija Za budućnost Podgorice koju predvodi Jelena Borovinić Bojović, od svog prvog dana na čelu Glavnog grada pokazala je da je politika odgovornosti i posvećenosti građanima jedini pravi put, saopštio je kandidat za odbornika te liste Stefan Vešović.

"Za nešto više od godinu dana smo dokazali šta znači raditi u interesu svih stanovnika Podgorice, a ne samo u interesu podobnih i privilegovanih, kako je to radila Demokratska partija socijalista tokom svoje tridesetogodišnje vlasti", kazao je on.

Kako je dalje naveo, dok DPS "pokušava da nas vrati u prošlost obećanjima koja nisu ispunili tokom tri decenije, mi smo za kratko vrijeme postigli više nego oni u cijelim mandatima".

"Asfaltirali smo više kilometara puta, obišli sve mjesne zajednice, i pokrenuli ključne infrastrukturne projekte. Zahvaljujući našoj inicijativi, voda će uskoro stići u sva mjesta koja su godinama bila zaboravljena od strane onih koji su se bavili samo svojim interesima. Podsjećamo, ovo je jedan od gorućih problema koji je upravo DPS ostavio neriješen", naveo je Vešović. 

Ističe da Demokratska partija socijalista danas ponovo pokušava da zamajava građane praznim riječima i starim trikovima.

"Obećavaju kako će konačno riješiti vodosnabdijevanje u Lješanskoj nahiji, proširiti groblje u Donjoj Gorici i rekonstruisati školu i vrtić, ali postavlja se pitanje: zašto to nisu realizovali tokom 30 godina na vlasti? Odgovor je jednostavan – njih nije bilo briga za građane, već samo za svoje lične interese i bogatstvo. Mi smo preuzeli odgovornost. Pokrenuli smo promjene koje će ostaviti trajan trag u svakom dijelu grada. Radimo na oporavku Podgorice i već znamo gdje vidimo naš grad za četiri godine – u potpunosti razvijen, sa modernom infrastrukturom, uslugama dostupnim svima, i upravom koja je u službi građana. Ispunili smo svoja obećanja i nećemo stati na tome. Tek smo počeli", naveo je on. 

Zato će, poručuje, 29. septembra nastaviti da vode Podgoricu putem progresa, zaustavljajući one koji bi ih ponovo vratili u stanje zastoja i propuštenih prilika.

"Naši rezultati govore za nas. Podržite koaliciju Za budućnost Podgorice – za grad kakvog zaslužuju svi njegovi građani", zaključio je Vešović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се