Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

M.M.

19. 09. 2024. 19:39 >> 19:39
Čitaj mi:

ĆULAFIĆ

"Podržite Evropski savez da Podgorica bude grad za primjer"

Danas u našoj Podgorici mladi i djeca su zaboravljeni i nevidljivi, niko ne brine o njihovim potrebama i snovima, mi u Evropskom savezu imamo namjeru, znanje i ljude, da tu stvarnost promijenimo, poručila je Biljana Ćulafić, kandidatkinja za odbornicu na listi “Evropski savez – Boris Mugoša (SDP, SD, LP i građani) - Podgorica za primjer”.

„Ovdje u Crnogorskom narodnom pozorištu sam kao učenica osnovne škole imala priliku da na velikoj sceni nastupam pjevajući u školskom horu i čitajući nagrađene literarne radove. Nedaleko odavde u Domu omladine Budo Tomović igrala sam glavne uloge u maloj sali Dodesta, kao članica jedne dramske grupe. Sve se ovo dešava u mome Titogradu ranih osamdesetih godina prošlog vijeka, kada su djeca i mladi bili važni, a kultura i obrazovanje jedna cjelina”, kazala je Ćulafić.

Prema njenim riječima danas u Podgorici niko ne brine o potrebama djece i mladih.

„Svi kažu da su djeca naša budućnost. I jesu, ali oni su i naša sadašnjost. U našoj sadašnjosti ništa im ne nudimo i u budućnosti oni će otići. To je naša stvarnost koja nam se odavno dešava. Mi u Evropskom savezu imamo namjeru, znanje i ljude, da tu stvarnost promijenimo. Oni će biti naši partneri, edukatori i motivatori koji će znati da nam kažu, da nam daju ideje, kakve su njihove potrebe, šta oni žele i kakav ambijent. Na nama je da to bude imperativ”, kazala je Ćulafić.

Ona je pozvala građanke i građane Podgorice da glasom za Evropski savez glasaju za budućnost i Podgoricu u kojoj niko nije zaboravljen.

„Građanke i građani, u vašim rukama je moć da našu ideju pretvorite u stvarnost. Moć je u vašem pravu glasa. 19. septembra svi na izbore,
glasajte za našu budućnost, glasajte za Evropski savez, glasajte za Podgoricu za primjer, grad u kojem niko nije zaboravljen. Zaokružite broj 3, ne zaboravite treća sreća”, zaključila je Ćulafić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се