Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

30. 09. 2024. 10:53 >> 10:53
16

ODŽIĆ

Izbori označili pad vlade zvaničnog Beograda

Zamjenik predsjednika SDP i predstavnik Evropskog saveza Petar Odžić ističe da su jučerašnji paradržavni izbori definitivno označili pad vlade zvaničnog Beograda.

“Džaba izborni turizam i kolone autobusa iz regiona, džaba Porfirije i skupi ručkovi, narod Crne Gore se opametio. Sada je vrijeme za promjene, za istinsko pomirenje, i da od Crne Gore napravimo zajednički dom za sve građane, bez obzira na nacionalnu, vjersku ili političku pripadnost", naveo je Odžić.

Kako je dodao, populisti su za kratko vrijeme, do ambisa doveli javne finansije i pred Crnom Gorom je period teškog oporavka u svakom smislu.

"Ali smo uvijek zajednički uspijevali da odolimo izazovima. Idemo u nove pobjede, slijede Budva, Berane i Nikšić", poručio je Odžić.

 

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се