Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.J.

02. 10. 2024. 13:19 >> 15:18
Čitaj mi:

odt podgorica

Formiran predmet zbog nestanka biračkog spiska u Doljanima

Podgoričko Osnovno državno tužilaštvo (ODT) formiralo je predmet protiv predsjednika biračkog odbora na biračkom mjestu 27 u Doljanima Petra Globarevića, potvrđeno je našem portalu nezvanično iz ODT-a.

Prijavu protiv Globarevića podnio je predsjednik Izborne komisije Glavnog grada Vladimir Filipović.

Izborna komisija Glavnog grada (IKGG) podnijela je krivičnu prijavu zbog nestanka izvoda iz biračkog spiska sa biračkog mjesta 27 – Osnovna škola "Dragiša Ivanović", potvrdio je predsjednik IKGG Filipović.

Prijava je podnijeta protiv Petra Globarevića, predsjednika biračkog odbora u Doljanima kao odgovornog lica.

“Riječ je o knjizi potpisa sa biračkog mjesta na kojem je upisano 950 birača. Sumnjamo da je izvod otuđen”, naveo je Filipović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се