Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

A.J. [ Index.hr ]

02. 10. 2024. 07:22 >> 07:26
Čitaj mi:

Šon Kombs

Više od 100 ljudi sprema tužbe protiv Didija

Šon Kombs, poznatiji kao Pi Didi bi se mogao suočiti sa novim problemima. Više od 100 muškaraca i žena planira da podnese građansku tužbu protiv njega, kaže advokat Toni Bazbi.

Prema njegovim riječima, najmanje 120 pojedinaca je angažovalo njegovu firmu, advokatsku kancelariju Buzbi i advokatsku grupu AVA da podnesu tužbe navodeći da su ih žrtvovali Kombs i drugi pojedinci ili organizacije, piše Index.hrs.

I 25 maloljetnika

Optužbe uključuju teški seksualni napad, silovanje, seksualni napad, omogućavanje seksa uz upotrebu kontrolisane supstance, lažno zatvaranje, prisilnu prostituciju, distribuciju video-snimaka bez saglasnosti osoba u njima i seksualno zlostavljanje maloletnika.

Buzbi je tokom konferencije za novinare primijetio da je pola od ukupnog broja onih koji su podneli tužbe protiv Kombsa bile muške osobe, dok je 25 osoba bilo maloljetno u vrijeme navodnih incidenata. Incidenti su se navodno dogodili u Los Anđelesu, Njujorku i Majamiju tokom zabava i audicija u vezi sa muzičkom industrijom.

Kombsov advokat Erika Volf rekla je u izjavi za Si-En-En da njen klijent kategorički negira sve optužbe.

„Gospodin Šon Kombs snažno i kategorički negira kao lažne i klevetničke svake tvrdnje da je seksualno zlostavljao bilo koga, uključujući maloljetne osobe“, rekla je Volf, dodajući da se Kombs raduje dokazivanju svoje nevinosti na sudu.

Svaki slučaj će biti obrađen posebno

Advokatska kancelarija Tonija Bazbija planira da podigne tužbu u narednih 30 dana dok nastavlja da prikuplja dokaze. Više od 55 odsto žrtava prijavilo je navodno zlostavljanje policiji ili bolnicama, a Buzbijeva kompanija aktivno radi na prikupljanju ovih dokumenata.

Buzbi je pojasnio da se ne radi o grupnoj tužbi, već će se svaki slučaj rješavati zasebno u različitim državama. Kombs neće biti jedini optuženi u nekim od ovih slučajeva, a moguće je da će na osnovu prikupljenih dokaza u tužbama biti imenovani i drugi pojedinci i organizacije.

Od prošlog novembra, protiv Kombsa je podnijeto 12 građanskih tužbi, od kojih ga 11 direktno optužuje za seksualni napad. Iako je Kombs odbacio mnoge od tih optužbi i riješio jedan slučaj, on još uvijek nije odgovorio na sve aktivne tužbe. On je trenutno u zatvoru u Njujorku, čekajući suđenje po optužbama za trgovinu ljudima i zelenašenje.

Istraga protiv Kombsa je i dalje u toku, a federalni istražitelji su već pretražili njegova imanja u Los Anđelesu i Majamiju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније