Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ M.M.Lj. ]

28. 10. 2024. 22:33 >> 22:33

imate li ovakve prijatelje?

Horoskopski znakovi koji se na sve žale

Svi mi imamo prijatelja ili kolegu koji se stalno žali na apsolutno sve: od vremena, gužve, do najnovijih događaja u svijetu. Iako ih volimo, ponekad se zapitamo koliko još možemo da slušamo o njihovim „problemima“. Za neke horoskopske znakove, žaljenje je gotovo prirodan talenat, način da se oslobode nagomilanog stresa, ali zbog toga skoro uvek nerviraju ljude oko sebe.

Rak

Rakovi su osjetljivi i emotivni, a njihova potreba za emocionalnim izražavanjem često uključuje detaljno opisivanje svega što ih muči.

Bilo da je previše sunca, stresa na poslu ili kako ih je prijatelj pogrešno pogledao, Rak će rado sve to podijeliti sa drugima i ponoviće sve to iznova.

Njihove žalbe često imaju za cilj da dobiju podršku i razumijevanje, ali ponekad može biti teško za okolinu da se nosi sa njihovim stalnim izlivom emocija.

Ako im kažete da prestanu na neko vrijeme, Rak bi to mogao shvatiti kao lični napad i odustati. Naravno, do sljedeće prilike da se nekome požalim.

Djevica

Djevice su perfekcionisti i uvijek primete kada nešto nije na mjestu i definitivno će reći sve o tome.

Ne postoji detalj koji Djevica može da promakne, pa neće prećutati pogrešno presavijene papire, nečiji neuredni sto ili grubu konobaricu.

Njihove žalbe su često motivisane iskrenom željom da stvari poboljšaju, ali za okolinu njihova potreba za ispravkom može biti iscrpljujuća.

Djevica će se žaliti i na najmanju nesavršenost, pa ako ste u društvu perfekcionističke Djevice, pripremite se na niz pritužbi koje vam mogu polako, ali sigurno podići krvni pritisak, prenosi Index.hr.

Jarac

Poznato je da su ljudi rođeni u znaku Jarca ozbiljni i odgovorni, a kada im stvari ne idu po planu, shvatiće to kao ličnu misiju i žaliti se na sve prepreke koje su ih usporile.

Njihove žalbe su obično usmjerene na obaveze, zadatke i rokove. Ako ste ikada bili u društvu Jarca koji je morao da se nosi sa neredom ili nesavršenom organizacijom, vjerovatno ste već upoznati sa njihovim bezbrojnim zamjerkama.

Jarac voli da radi po redu i rasporedu, pa će svaka promjena plana ili mala greška biti dovoljna da pokrene lavinu pritužbi.

Oni su majstori u prepričavanju svojih nevolja, i ako mislite da će ih ignorisanje zaustaviti, griješite. Jarac će se žaliti dok se situacija ne riješi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније