Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dokumentarni program

22. 06. 2024. 00:00 >> 21:45

Mirno more - emisija za pomorce

Urednik: Milorad Filipović

Upis u prvi razred srednje škole je 24 do 27. juna. U Srednjoj pomorskoj školi u Kotoru u 4 odjeljenja ima mjesta za ukupno 112 budućih brodomašinaca i nautičara. Na istim smjerovima u Srednjoj stručnoj školi u Baru predviđen je upis duplo manje đaka, u dva odjeljenja.

Crnogorska građanska akcija u Kotoru je organizovala okrugli sto pod nazivom “Pričajmo o luci i zaštiti mora”.

Vlada je odlučila da zaštićena područja–spomenika prirode, budu „Sopot” i „Dražin vrt’’ u Boki Kotorskoj.

Najbolji čuvari prirode i mora su crnogorski ribari, tvrdi naš sagovornik iz Petrovačkog ribarskog udruženja “Katič” Milan Đukanović. Kaže da mu je, nakon tri decenije na moru želja da i dalje, dok ima snage, uživa u toj profesiji, koja je za njega, kako sa ushićenjem govori, ostvarenje dječačkog sna.

Četiri je vijeka od “Velike pohare Perasta“obilježava ovog vikenda, bogatim kulturno istorijskim programom u tom primorskom mjestu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се