Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Dokumentarni program

29. 06. 2024. 00:00 >> 15:17

Mirno more - emisija za pomorce

Urednik: Milorad Filipović

Danas je isplovljavanjem broda Antonija iz Luke Budva uspostavljena pomorska veza između Crne Gore i Hrvatske.

Na Međunarodni dan pomoraca, 25-ti jun generalni sekretar IMO Arsenio Domingez odao je počast dvomilionskoj populaciji pomoraca koja održava globalnu trgovinu i lance snabdijevanja.

Povodom Međunarodnog praznika pomorca za Naš Radio govori direktorka Direktorata za pomorstvo Maja Mijušković, i predsjednik Samostalnog sindikata radnika u pomorskom brodarstvu i transportu Crne Gore, Agim Mila.

Završen je prvi dan upisa na prvu godinu studija na Pomorskom fakultetu Kotor Univerziteta Crne Gore. Koliko se kandidata prijavilo čućemo od prodekana za nastavu, profesora Stevana kordića,

U Kotoru je 26.juna, obilježen Dan Bokeljske mornarice. Predstavnicima te najstarije pomorske bratovštine na svijetu, zvanično je uručena UNESCO povelja o upisu na listu nematerijalne kulturne baštine čovječanstva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се