Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

15. 07. 2024. 12:40 >> 12:38

OPROŠTAJ IZ SNOVA

Di Marija: Vječno sam zahvalan što sam bio dio ove generacije

Napadač Argentine Anhel di Marija na najljepši način je završio reprezentativnu karijeru - osvajanjem Kopa Amerike.

Argentina je sinoć u finalu minimalno Kolumbiju u Majamiju 1:0.

"Bilo je zapisano da se ovako završi. Rekao sam momcima juče tokom večere da sam ovo sanjao, da sam sanjao da moj posljednji meč u dresu Argentine bude finale Kopa Amerike, da sam sanjao da ćemo pobijediti i da će se sve završiti ovako. Ne znam ni šta bih rekao. Osjećam se odlično, vječno ću biti zahvalan što sam bio dio ove generacije. Dao sam sve što sam imao i srećan sam i ispunjen što odlazim na ovakav način“, rekao je Di Marija.

Osvrnuo se i na to što je Meiju, koji je zbog povrede morao da izađe iz igre tokom finala.

"Nisam srećan što je Mesi morao da izađe i završi utakmicu na taj način, ali jednom smo i mi morali da osvojimo trofej za njega, da ga učinimo srećnim. Ovo je bilo to veče kada smo mu vratili“, rekao je sjajni napadač.

Di Marija je za Argentinu odigrao 144 utakmice. Više utakmica su odigrali samo Lionel Mesi (185) i Havijer Maskerano (147).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније