Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

19. 09. 2024. 14:24 >> 14:24

selektor njemačke

Nagelsman: Tvrdim da ćemo osvojiti Mundijal 2026

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Julijan Nagelsman tvrdi da će osvojiti titulu na Svjetskom prvenstvu 2026. godine.

"Ne kažem da vjerujem kako ćemo osvojiti Mundijal 2026. godine, već tvrdim da ćemo ga osvojiti i da će Njemačka biti svjetski šampiona, a to je bitna razlika, zar ne? Postoji master plan, sve smo podredili tome i ukoliko svako uradi ono što je do njega, nemam sumnju da ćemo u tome uspjeti", rekao je Nagelsman.

Selektor Njemačke kaže da mu igranje u Ligi nacija pomaže da formira grupu igrača koja će na Mundijalu u Sjedinjenim Američkim Državama, Meksiku i Kanadi osvojti titulu.

"Meni ne znači ništa da osvojimo titulu u Ligi nacija i onda shvatimo da imamo tim u kojem su igrači stari 35 ili 36 godina, tada ne bismo ništa uradili. Zato imamo plan da formiramo tim koji će na tom Mundijalu biti najbolji“, istakao je Nagelsman.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније