Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

22. 09. 2024. 21:06 >> 22:02

LA LIGA

Dva gola Levandovskog i ubjedljiv trijumf Barselone

Nije šokantni poraz Barselone u Ligi šampiona protiv Monaka poremetio tim Hansija Flika, koji je nastavio sa pobjedama u LaLigi.

Katalonci su bez problema došli do tri boda u 6. kolu protiv Viljareala na stadionu Keramika sa 5:1, i tako ostali na maksimalnom učinku u novoj sezoni.

Barsa je demonstrirala silu - goleadu je otvorio Robert Levandovski, koji je za 15 minuta pogodio dva puta, prvo u 20. minutu, a drugi u 35.

Uspio je Ajose Peres da smanji prednost Barselone u finišu prvog poluvremena - igrao se 38. minut. Nije taj gol poremetio goste koji su nastavili u istom ritmu i u drugom dijelu meča.

Pablo Tore je povećao prednost Barselone na 3:1 u 58. minutu. Levandovski je imao priliku da dođe i do još jednog gola, ali je promašio penal u 66. minutu.

Rafinja je potom u 74. minutu samo potvrdio pobjedu tima Hansija Flika golom za 4:1.

Isti igrač pogodio je i za konačnih 5:1 u 83. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније