Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

22. 09. 2024. 22:46 >> 22:53

SERIJA A

Milan slavio u Derbiju dela Madonina

Fudbaleri Milana savladali su kao gosti ekipu Intera rezultatom 2:1 u 5. kolu Serije A - izabranici Paula Fonseke napravili su pravi podvig, uzevši u obzir da je opšti utisak bio da su "Rosoneri" autsajderi u najavi Derbija dela Madonina.

Milan je prvi zaprijetio i poveo u 10. minutu - Pulišić je ukrao loptu u opasnoj zoni, Amerikanac je potom prošao kroz sredinu odbrane Intera i savladao Zomera za rano vođstvo rosonera

U 28. minutu Inter stiže do izjednačenja  - prebacio je Dumfris loptu na lijevu stranu gdje je bio Dimarko koji je pronašao Lautara, a Argentinac je vratio Italijanu loptu u pravi čas, bek neroazura imao je dovoljno vremena da se namjesti i sa lijeve strane pogodio malu mrežu gola koji brani Menjon.

Milan je do pobjede došao u samom finišu meča - sjajno je skočio Gabija poslije prekida sa desne strane i glavom loptu poslao u mrežu za 2:1 u 89. minutu.

Mogao je Milan i do ubjedljivije pobjede, ali je Okafor promašio zicer u posljednjem napadu - našao se oči u oči sa Zomerom i šutirao preko gola.

Milan je prekinuo seriju Intera koji je posljednjih šest mečeva riješio u svoju korist, tri u Seriji A, dva u okviru Lige šampiona, jedan u Super Kupu Italije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније