Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

23. 09. 2024. 10:09 >> 10:11

nakon debija

Jurić: Kada sam stigao, igrači su bili tužni zbog odlaska De Rosija

Ivan Jurić pobjedom je debitovao kao trener Rome protiv Udinezea 3:0 u petom kolu Serije A. Bila je to prva pobjeda u novoj sezoni pa se Roma popela na deveto mjesto sa šest osvojenih bodova, dok je Udinezeu ovo bio prvi poraz.

Kada je Jurić zamijenio Danijela De Rosija, igrači su bili tužni.

"Kada sam stigao, igrači su bili jako iskreni prema meni, bili su tužni zbog toga što je Danijel De Rosi smijenjen. Cijenim to jer ponekad igrači to ne znaju sakriti, ali moglo se vidjeti koliko su bili tužni. Dali su sve od sebe, ali svejedno nisu ostvarili dobre rezultate" i dodao:

"Dobro smo radili proteklih dana. Postoje koncepti koji se mogu promijeniti bez velikih problema. Čak bi i igrači kojima su se rugali mogli promijeniti raspoloženje. Momci su zaista razočarani zbog otkaza De Rosija i sada sve žele dati za Romu".

Jurić je dobio ugovor do kraja sezone, koji će biti produžen ako se Roma plasira u Ligu šampiona.

"Vidjećemo koliko ćemo izdržati. Početna reakcija je bila odlična. Mislim da je ova ekipa sposobna da igra po ovom stilu fudbala. Puno je novih igrača koji moraju pohvatati konce. Tražim zadatke koje neki odmah razumiju, dok je drugima potrebno vrijeme, to je normalno. Tražim pritisak, agresiju, kontrolu utakmice i brzinu. Ovo je tek prva utakmica. Vidjećemo što će se događati u naredne dvije nedjelje", zaključio je Jurić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније