Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

02. 10. 2024. 09:08 >> 09:16

liga šampiona

Inzagi: Znali smo da će se oni braniti sa mnogo igrača

Simone Inzagi, trener Intera, bio je zadovoljan nakon pobjede Milana nad Crvenom zvezdom 4:0.

"Napravili smo odličnu utakmicu, pripremali smo je u kratkom vremenu. Znali smo da će se oni braniti sa mnogo igrača, ali i da imaju dobre fudbalere. Sve je bilo jednostavnije posle drugog gola“, rekao je Inzagi.

Inter je počeo Ligu šampiona možda i bolje nego što je očekivao, pošto je osvojio u prvom kolu bod u Mančesteru protiv Sitija.

„Posle lijepe utakmice u Mančesteru, imamo četiri boda u dvije utakmice i trebalo bi nastaviti u ovom ritmu.“

Strijelci za Inter bili su Hakan Čalhanoglu u 11, Marko Arnautović u 59, Lautaro Martines u 71. i Mehdi Taremi iz penala u 81. minutu.

“Prije meča sam rekao da će Taremi i Arnautović dati sve od sebe. Moram da procjenjujem od utakmice do utakmice, uvijek stavljajući dobro Intera na prvo mjesto. Jasno je da trener mora da bira. Stavio sam u igru igrače koji su bili funkcionalni za pobjedu u ovom meču. Zaslužili su ovu priliku i odlično su je iskoristili. I kada ulaze sa klupe i kada igraju od početka. Taremi i Arnautović su dva igrača koje sam želio ovde i zadovoljan sam kako rade svaki dan”, objasnio je Inzagi.

U prvom kolu, Inter je u Mančesteru remizirao sa Mančester sitijem, a u sljedećem kolu će gostovati Jang Bojsu.

Sa druge strane, Zvezda je na svom terenu u Beogradu poražena od Benfike 1:2. U narednom kolu, Zvezda će gostovati Monaku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније