Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

03. 10. 2024. 10:31 >> 10:32
Čitaj mi:

liga šampiona

Sučić nakon ispuštene pobjede: Žao nam je za propuštena tri boda jer smo bili blizu

Posle debakla protiv minhenskog Bajerna i devet primljenih golova hrvatski tim napravio je jedno od iznenađenja večeri u elitnom takmičenju.

Utakmica u Zagrebu igrana je u jako teškim uslovima, po natopljenom terenu, usljed konstantnog pljuska.

Dinamo je u Zagrebu vodio sa 2:0 protiv Monaka u Ligi šampiona, ali je ostao bez pobjede. Teško je igračima Dinama bilo sažeti svoje emocije nakon remija sa Monakom 2:2, a  Petar Sučić je bio strijelac prvog gola.

 „Ostaje žal jer moram pohvaliti ekipu, na kraju nije mala stvar odigrati ovako protiv ekipe. Imamo 2-0 i moramo se bacati na glavu, ali greške se događaju... Moramo stati iza igrača, žao nam je za tri boda jer smo bili blizu. Ovo nam je putokaz za ubuduće, vratiće nam se ovo. Emocije su podijeljene, imamo puno razloga za sreću, ali i za tugu. Imali smo sve u svojim rukama, ali to je fudbal. Šteta. Saigrači su u svlačionici tužni. Željeli smo ovu pobjedu, nadali smo se da možemo", rekao je Sučić.

Domaći su do vođstva stigli preko Petra Sučića u trećem minutu nadoknade prvog poluvremena. Martin Baturina je dodatno razgalio navijače u Zagrebu, pošto je u 66. minutu duplirao prednost Dinama.

Mohamed Salisu je dao nadu Monaku u 74. minutu, da bi ogromnu šansu desetak minuta kasnije imao Takumi Minamino, ali je Raul Torente izbacio loptu sa gol linije.

Ipak, Maksim Bernauer je ubrzo napravio penal, a siguran sa bijele tačke bio je Denis Zakarija u 90. minutu.

Preko 12 hiljada navijača je sinoć bilo na Maksimiru.

"Moram ih pohvaliti i zahvalit im se. S obzirom na uslove, ostali su svi do zadnjeg trenutka. Oni neka dolaze u što većem broju, a mi ćemo se truditi uveseljavati ih svaku utakmicu", dodao je Sučić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније