Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

09. 10. 2024. 09:26 >> 09:26
Čitaj mi:

vraća se fudbalu ali ne kao trener

Jirgen Klop direktor globalnog fudbala u Red Bulu

Klop će biti zadužen za cijelu mrežu Red Bulovih klubova – Salcburg, Lajpcig, Njujork i Brengantino.

Njemac će prije svega savjetovati Red Bulove klubove u vezi sa trenerskim pitanjima, filozofijom igre, razvojem, transferima, talentima, glavnim trenerima... Njegov dolazak na ovu funkciju ukazuje na velike ambicije Red Bula koji bi mogao u budućnosti da postane nova fudbalska sila.

Klop će na posao da stupi 1. januara, a navodno ima izlaznu klauzulu ukoliko mu se u budućnosti ukaže prilika da postane selektor Njemačke.

Klop je na kraju prošle sezone napustio mjesto menadžera Liverpula nakon devet godina na Enfildu.

Prethodno je sedam godina bio trener Borusije Dortmund sa kojo je osvojio pet trofeja, uključujući dvije Bundeslige i izgubio finale Lige šampiona.

Sa Liverpulom je stigao do osam trofeja uključujući jednu titulu Premijer lige i jednu Ligu šampiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније