Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

10. 10. 2024. 08:41 >> 08:42
Čitaj mi:

pogbi neizvjesna budućnost

Skanavino: Pogba je sjajan igrač ali nije igrao dvije godine

Izvršni direktor Juventusa Mauricio Skanavino potvrdio je da uprava kluba pregovara sa fudbalerom Polom Pogbom u vezi njegove budućnosti u tom klubu.

Pogbi je nedavno smanjena suspenzija sa četiri godine na 18 mjeseci zbog doping afere, što znači da bi mogao da se vrati na teren u martu sljedeće godine.

Italijanski mediji pisali su da Juventus želi da raskine ugovor kako bi francuskom fudbaleru omogućio da pronađe novi angažman, a navodno za Pogbu je zainteresovan Olimpik iz Marseja.

Skanavino nije potvrdio da li klub želi da Pogba ostane, ali je rekao da su u klubu zabrinuti u vezi sa fizičkom pripremom 31-godišnjeg fudbalera pošto nije igrao od prošlog septembra, kada je ušao sa klupe u utakmici protiv Empolija u Seriji A.

„Razgovaramo sa njegovim predstavnicima. Pogba je sjajan igrač i sigurno još može da igra. Međutim, između povreda i suspenzija, on efektivno nije igrao dvije godine. To su sve elementi koje moramo da procijenimo i mogu da potvrdim da razgovaramo sa njegovim predstavnicima“, rekao je Skanavino za Skaj Italija.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније