Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

10. 10. 2024. 18:46 >> 20:51

VEZISTA "SOKOLA"

Kuč: Nema potrebe da se plašimo, samo treba da damo maksimum

Vezista crnogorske reprezentacije Edvin Kuč kazao je da njemu i saigračima predstavlja veliki izazov to što će ekipa igrati pred punim tribinama stadiona u Samsunu.

"Nije prvi put da igramo pred punim stadinom. Znamo da je Turska zemlja koja voli fudbal i jedna čekamo da igramo u takvom ambijentu. Pokazali su na poslednjem Evropskom prvenstvu kvalitet, ali mi nakon dva vezana poraza moramo pokazati reakciju i nadam se da ćemo ostvariti povoljan rezultat", istakao je Kuč.

On se vraća u ekipu, nakon što je propustio prva dva prva meča reprezentacije u Ligi nacija.

"Ja nisam neko sa dugim stažom u reprezentaciji, ali moram istaći da uvijek imamo problama sa povredama. Jedini put smo kompletni bili na pripremama u Antaliji kada je došao selektor Prosinečki i tada smo ostvarili dvije pobjede... Nama jedan igrač znači puno, a i sada nam fali igrača. Nadam se da ćemo ovoga puta imati i te sportske sreće i da ćemo izvući rezultat koji priželjkujemo", istakao je igrač Nefčija.

On je ocijenio da je rival najjači u veznom redu.

"Svjesni smo da imaju sjajnu generaciju, igrače koji nastupaju u najvećim evropskim klubovima. Za mene je to izazov, nema potrebe da se plašimo, samo treba da damo maksimum. Ako budemo pravi onda možemo da se nadamo dobrom ishodu ", zaključio je Kuč.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније