Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

D.B.

11. 10. 2024. 10:54 >> 10:54
Čitaj mi:

senzacija grčke

Karsli nakon debakla: Ovo je razočaravajuće

Iznenađenje se dogodilo sinoć u Ligi B, u grupi 2, gdje je Grčka na "Vembliju" pobijedila Englesku 2:1. Grčka je i dalje maksimalna s devet bodova, dok su Englezi ostali na šest.

Na neslavan način na klupi "Gordog Albiona" debitovao je vršilac dužnosti selektora Li Karsli.

"Ovo je razočaravajuće. Pričao sam o svemu s igračima. Neće nam uvijek sve ići po planu, ali sada je najvažnije da dobro odgovorimo protiv Finske. Htjeli smo da osvojimo sredinu i igramo drugačije nego inače. To je nešto što smo probali dan ranije na 20 minuta, eksperimentisali smo. Razočaran sam što nije uspjelo. Ipak, ne treba imati prevelika očekivanja, probaćemo opet", rekao je selektor Engleske Li Karsli.

"Kad pogledamo kvalitet naših igrača i način na koji smo primili golove, sve iz grešaka, možemo biti samo razočarani. Čak smo i gol za 1:1 postigli jer smo imali sreće. Mislim da je definitivno opcija da opet igramo s ovim sastavom. Moramo biti hrabri i isprobavati nove stvari", dodao je selektor Engleske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније