Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

11. 10. 2024. 22:59 >> 23:23

nakon poraza

Jovetić: Igrom smo zadovoljni, mogli smo makar do boda

Crna Gora je poražena u Samsunu, iako je pružila dobru partiju. Kapiten "sokola" Stevan Jovetić kazao je da možemo biti zadovoljni igrom, ali da ostaje žal što nismo osvojili makar bod.

"Nije bilo realno doći u Tursku i dominrati, malo ko to može uopšte na svijetu. Pokazali su kvalitet na EP, to je odlična ekipa. Mi smo se dobro branili, imali smo nekoliko šansi iz kontranapada. Porazom ne možemo da budemo zadovoljni, ali  igrom možemo", istako je Jovetić.

Nema mnogo vremena za tugovanje, već u ponedjeljak slijedi Vels...

"Sve ekipe su odlične, protiv Velsa smo igrali dobro osim početka. Dva teška gostovanja, ali ne smijemo da imamo alibi. Spremamo se, pružićemo maksimum", kazao je naš kapiten.

Igor Vujačić je večeras pokazao koliko je nedostajao našoj odbrani.

"Imali smo neke šanse, iz kojih smo mogli bolje. Možemo korak više, ali rezutat nas koči. Čeka nas Vels, ostaje da se vidi za koliko će to biti dovoljno. Primili smo dva gola u pet minuta i vratili se , propustili nekoliko šansi. Nadam se da će nam se vratiti", kazao je Vujačić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније