Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 10. 2024. 21:08 >> 21:09

NAKON PORAZA OD BARSELONE

Peres mijenja Anćelotija: Ćabi Alonso od naredne sezone na Bernabeu?

Dan nakon ubjedljivog poraza u derbiju od Barselone, odjeci utakmice i dalje su glavna tema španskih medija.

I tok trener Madriđana, Karlo Anćeloti smatra da njegov tim nije bio bez šanse, te da rezultat ne oslikava pravo stanje na terenu, predsjednik kluba Florentino Peres planira da na kraju godine zahvali Italijanu na saradnji.

Real je nakon što je prošle sezone osvojio 15. titulu Lige šampiona, pojačao je tim dovođenjem Kilijana Mbapea, ali na terenu to ne izgleda dobro, iako statistički svi parametri su tu.

Peres nije neko ko je poznat po strpljenju, pa kako penose španski mediji, već je spreman da dovede Anćelotijevi zamjenu.

Velika želja predsjednika Reala je bivši fudbaler "kraljevskog kluba", Ćabi Alonso koji je sa Leverkuzenom ispisao istoriju prošle sezone.

I sam Alonso je više puta naglašavao da bi volio jednog dana da bude trener Reala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније