Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

27. 10. 2024. 22:55 >> 22:55

SERIJA A

Viola u zaletu: Roma ispraćena sa "Frankija" sa pet komada

Fudbaleri Fiorentine igraju jedan od najljepših fudbala u Seriji A, a potvrda toga je i večerašnja ubjedljiva pobjeda nad Romom 5:1.

Već nakon 17 minuta na "Artemiju Frankiju" semafor je pokazao 2:0.

Prvo su Mozes Ken i Lukas Beltran odigrali dupli pas, da bi bivši fudbaler Juventusa, koji je bio upitan pred ovaj meč poslao loptu iza leđa golmana Svilara.

Samo osam minuta kasine, Čelik je srušio upravo bivšeg igrača Rome Eduarda Bovea, a Beltran je preuzeo odgovornost i pogodio sa bijele tačke.

Koliko je trener "vučice" Ivan Jurić bio nezadovoljan igrom svojim momaka, pokazuje i podatak da je u 32. minutu zamijenio dva fudbalera, pa su tako Kone i Zelevski ušli u igru, dok su Kristante i Anhelino izašli.

Djelovalo je da je hrvatski stručnjak napravio genijalni potez jer je samo pet minuta nakon toga upravo Kone smanjio na 2:1, ali to je bilo sve što je Roma pružila na ovom meču.

Do poluvremena Kone je povećao na 3:1, a onda se u drugom poluvremenu i Bove koji je učestvovao kod dva gola Fiorentine pogodio mrežu svog bivšeg kluba.

Iz poštovanja prema njima nije proslavio gol.

Užasna noć Rome staje u autogol Matsa Humelsa, koji je pogodio sopstvenu mrežu lošom intervencijom.

Fiorenitina je četvrta na tabeli u naletu da napadne i ekipe ispred nje, a kako igraju Paladinovi momci nije nemoguće.

Sa druge strane Roma je vezala drugi poraz, treća utakmica bez pobjede i nalaze se na razočaravajućem 11. mjestu.

Da li je otkaz De Rosiju bio opravdan? Šta tek reći za onaj koji su dali Murinju...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније