Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

22. 09. 2024. 22:06 >> 22:06
Čitaj mi:

UNIKAHA SAVLADALA REAL U FINALU

Peri osvojio i Superkup, za dvije godine ima trofeja koliko klub za prethodnih 45

Prije nego što je stigao Kendrik Peri, Unikaha je imala četiri trofeja za 45 godina postojanja. Poslije malo više od dvije sezone otkada igru gradi plejmejker reprezentacije Crne Gore, klub iz Malage ima ukupno osam pehara, jer je nastavio sjajnu nisku u ACB Superkupu.

Tim Ibona Navara je na turniru u Mursiji u polufinalu savladao domaćina 84:78, a večeras u finalu nadigrao i Real Madrid - 90:80.

Peri je odigrao još jedan sjajan meč i sa 16 poena i tri asistencije bio jedan od heroja pobjede. Kameron Tejlor je ubacio 22 koša, Jankuba Sima 14, a Tajler Kalinoski 10, dok su u redovima "kraljevskog kluba" odskočili Fakundo Kampaco sa 19, Gabrijel Dek sa 13 i Serhio Ljulj sa 12.

Unikaha je prije sedam dana osvojila i FIBA Interkontinentalni kup, a prošle sezone FIBA Ligu šampiona, u kojoj je Peri bio MVP fajnl-fora i član idealne petorke. Sezonu ranije, tim iz Malage je podigao i pehar u Kupu kralja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније