Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

01. 10. 2024. 22:13 >> 22:13
Čitaj mi:

EVROKUP (2. KOLO)

Pobjede Radonjića i Mitrovića, i Ulm bez greške

Poslije dva kola Evrokupa, oba crnogorska trenera u Evrokupu imaju maksimalan učinak.

Dejan Radonjić je sa Bahčešehirom u istanbulskom derbiju savladao Bešiktaš 87:66, a najefikasniji je bio crnogorski reprezentativac Marko Simonović sa 14 poena.

Zanimljivo je da je šest igrača domaćih postiglo između 11 i 14 koševa, a Francuz Aleks Butej je stao na devet. Bivši crnogorski reprezentativac Derek Nidam je upisao devet poena za poraženi tim.

U grupi A, u kojoj je i Budućnost, vodi Bahčešehir, a drugu pobjedu je upisao i Ulm, koji je bio bolji od Huventuda (87:83). Do maksimalnog učinka može još samo Gran Kanarija, ali će se Podgoričani potruditi da to onemoguće sjutra veče (19 časova).

Cedevita Olimpija ima skor 0:2 u ABA ligi, ali je sa dva trijumfa već nadmašila prošlogodišnji učinak u Evrokupu, kada je imala 1:17. Tim Zvezdana Mitroviča je meč prelomio u posljednjoj četvrtini, a najbolji su bili Jaka Blažič i Devin Robinson sa po 17 koševa.

"Srećan sam zbog pobjede, pogotovo zbog ove publike i poraza od prije dva dana. Uložili smo ogroman trud i ostvarili veliku pobjedu", aludirao je Mitrović na poraz od Dubaija u ABA ligi u nedjelju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније