Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

04. 10. 2024. 09:05 >> 10:05
Čitaj mi:

aba liga 3.kolo

Žakelj i Kamenjaš uoči Igokee: Fizički smo istrošeni, čeka nas teško gostovanje

Nakon nesrećnog poraza od Gran Kanarije u 2.kolu Evrolige, sigurno da su košarkaši fizički istrošeni, a već u subotu Budućnost Voli od 19 sati ima gostovanje Igokei u okviru 3. kola Aba lige. Direktan prenos je na TVCG2.

Imali su plavo-bijeli svoje šanse tokom cijele utakmice, priliku i za drugi produžetak, ali su na kraju Kanarinci odnijeli bodove iz Podgorice.

"Posle teške utakmice sa Gran Kanarijom, ispražnjeni smo emotivno a i fizički, moramo da nastavimo dalje. Očekuje nas teška utakmica protiv dobrog protivnika Igokee koja je startovala maksimalno. Igokea je nezgodna ekipa pogotovo na svom terenu. Moramo se fokusirati na Igokeu a onda ćemo razmišljati o Trentu i Zadru", rekao je Kenan Kamenjaš.

Slično mišljenje dijeli i trener Andrej Žakelj.

"Mislim da je Igokea napravila dobar tim, dobro su počeli, respektabilan tim, igraju agresivno, brzo. Nas čeka teška utakmica posle Evrokupa, moramo prvo da se regenerišemo i da se spremimo maksimalno. Imaju iskusne igrače, peticu, Simanić se vraća posle ppvrede, na poziciji dva Milosavljević vrlo iskusan".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније