Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

08. 10. 2024. 10:54 >> 10:54
Čitaj mi:

aba 2 liga

Bajića brine zdravstveni bilten: U ovom momentu ne znam u kojem ćemo sastavu izaći

Poslije pobjeda u Skoplju nad Rabotničkim (71:58) u regionalnom takmičenju i Jedinstvom u Bijelom Polju (81:68) na startu Prve crnogorske košarkaške lige, ekipu očekuje duel sa Bosnom, koja ove sezone ima ambiciju da se ekspresno plasira u AdmiralBet ABA ligu.

„Bosna je javno istakla da želi što prije da se plasira u AdmiralBet ABA ligu. Shodno tome su napravili tim za respekt. Dosta kvalitetnih i jako dobrih igrača. Širina tima je zadovoljavajuća“, kazao je u najavi meča trener Sutjeske Dragan Bajić.

Bajić ističe da je pitanje u kakvom će sastavu otputovati u Sarajevo.

„Mene brine naš zdravstveni bilten – u ovom momentu ne znam u kojem ćemo sastavu izaći na teren. Utakmica u Bijelom Polju u domaćem šampionatu je dovela do toga da neki igrači imaju veliku potrošnju, što je veliki problem. Ali, šta je – tu je. Moramo biti suočeni sa tim problemom, da izađemo na teren i pružimo maksimalan otpor Bosni, koja je favorit na ovom meču. Ako nam se ukaže šansa da pobijedimo, ja se nadam da ćemo je znati iskoristiti“, poručio je Bajić.

Trener Sutjeske ističe da ima problema sa velikim brojem povrijeđenih igrača.

„Zadovoljan sam pobjedama. Ima stvari koje još nisu dobre, koje treba uigravati. Remeti nas to što imamo veliki broj povrijeđenih igrača, pa nam kvalitet treninga nije na onom nivou na kojem bih ja želio da bude. U Bijelom Polju sam morao da eksperimentišem sa nekim stvarima, koje nisam ni na treningu radio. Ali, imamo dvije pobjede, a raspored nas nije mazio, jer sezonu otvaramo sa tri vezana gostovanja, što otežava naš put ka dobroj igri. Imamo i starijih igrača i sigurno im ne prija utakmica svaka dva-tri dana i velika putovanja. Nadam se da će ovaj tim, ako nas zdravlje posluži, rasti iz utakmice u utakmicu i da ćemo igrati sve bolje“, poručio je Bajić.

Milić Starovlah koji je ljetos pojačao ekipu poručuje da ekipa sa dosta optimizma ide u Sarajevo.

„Ima razloga za optimizam. Bosna je kvalitetna ekipa, prije svega fizički, a onda i košarkaški. Na nama je da se što bolje pripremimo, od početka odgovorimo jakom odbranom, fizički dobro otvorimo utakmicu i pokušamo da ostvarimo pobjedu, koja bi nam mnogo značila u nastavku sezone“, rekao je Starovlah.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније