Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

D.B.

24. 10. 2024. 09:01 >> 09:09
Čitaj mi:

aba2 liga

Sutjeska protiv Vojvodine traži drugi trijumf

Košarkaši Sutjeske u 18h dočekuju ekipu Vojvodine u Sportskom centru u okviru 3. kola ABA2 lige.

Nikšićani će probati da upišu drugi trijum dok je Vojvodina bez poraza u dosadašnjem dijelu sezone.

“Pozivam nikšićku publiku da dođe, da napuni dvoranu, jer će nam njihova pomoć biti potrebna. O Vojvodini ne treba puno trošiti riječi, mislim da je dosta rečeno, a njihove ambicije su poznate. Imaju kontinuitet i igrača i trenera. U KLS i NLB ABA2 ligi su sve utakmice dominantno pobijedili. Od mojih igrača tražim da – bez obzira na to kako prođemo – svaki čovjek koji dođe da nas podrži, izađe iz sale zadovoljan”, rekao je u najavi meča trener Dragan Bajić.

"Svjesni smo da je ovo derbi, duel ekipa sa najvećim ambicijama. Znamo da je Vojvodina kvalitetna, da nema poraz u sezoni. Imaju dubok sastav sa dobrim pojedincima, a pojačali su se igračima koji su prethodne sezone igrali u AdmiralBet ABA ligi. Ali, i mi imamo svoje adute i nadamo se pozitivnom ishodu. Imali smo dosta vremena da se pripremimo za ovaj meč. Svi smo zdravi i na raspolaganju da pomognemo“, poručio je Jovan Vojinović.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније