Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V.

04. 09. 2024. 17:48 >> 17:48
Čitaj mi:

UKRAJINSKI BOKSER

Usik otrkio jedina dva boksera sa kojima bi volio da boksuje

Ukrajinski bokser i apsolutni šampion super teške kategorije Aleksandar Usik otrkio je danas sa koja dva boksera bi želio da boksuje do kraja karijere.

Usik koji je spojio WBC, WBA, WBO titule, izgubio je IBF od strane Danijela Dubue, jer je svjesno propustio meč pa će britanski bokser braniti pojas u toj organizaciji već 21. septembra protiv Entoni Džošue.

Interesantno je da je upravo Džošua jedan od dvojice boksera sa kojima bi Usik htio da boksuje, a kojega je Ukrajinac dva puta do sada dobio.

A drugi je Tajson Fjuri kojeg je već jednom pobijedio, a sa kojim će imati revanš 21. decembrea.

"Čeka me još jedan duel sa Fjurijem, a onda bi volio da odradim i treći meč sa Entoni Džošuom. Logično je da samo sa njima želim, jer nemam neku želju ili neko treće ime sa kojim bi volio da boksujem do kraja karijere", kazao je Usik.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније