Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

N.R. [ OSCG ]

07. 10. 2024. 16:53 >> 16:54
Čitaj mi:

PRVI MEČ

CEV kup: Budva u Finskoj za novi izazov protiv Valepe

Odbojkaši Budve, nakon kvalifikacija za Ligu šampiona, evropski put nastavljaju u CEV kupu, a već prvi meč očekuje ih u utorak, 8. oktobra protiv Valepe iz Finske.

U dvomeču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Budvani su poraženi od hrvatske Mladosti, ali tu nije kraj, novi izazov je CEV kup i utakmice sa trećeplasiranim timom iz posljednjeg šampionata Finske.

“Igramo protiv dobre ekipe koja sigurno igra dobro kod kuće, ali mi znamo da možemo da igramo sa njima i želimo da odigramo dobar meč i izvučemo naš maksimum, nemamo šta da izgubimo, želimo da uživamo u ovom dvomeču i da pokušamo da ostvarimo prolaz dalje”, kazao je kapiten Balša Radunović, koji je nedavno sa svojim timom osvojio prvi pehar u sezoni u Superkupu.

Nakon što su osvojili Superkup, izabranici Miljana Boškovića, upisali su pobjedu i na startu EPCG Superlige za odbojkaše u derbiju protiv Budućnosti. Dva trijumfa biće Budvanima vjetar u leđa za predstojeći prvi meč koji je zakazan za 18.30 sati u Vexve Areni u Sastamali.

Revanš utakmica igraće se u Budvi, 16. oktobra u Mediteranskom sportskom centru. Pobjednik ovog dvomeča igraće u šesnaestini finala sa turskim timom Zirat Banke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније