Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

04. 10. 2024. 14:43 >> 15:05

PRVAK EVROPE STIŽE U "MORAČU"

Danijelson: Đer kvalitetna ekipa, ali treba da razmišljamo samo o nama

Pred rukometašicama Budućnosti je veliki izazov, pošto u nedjelju dočekuju aktuelnog prvaka Evrope Đer. U taboru "plavih" prepuštaju ulogu favorita Mađaricama, ali poručuju da imaju svoje adute.

"Definitivno će biti teška utakmica, Đer ima jako kvalitetan sastav. Važno je da nastavimo sa napretkom , koji smo pokazali u prošlom meču sa Esbjergom. Moramo da se fokusiramo na našu igru i da razmšljamo više o nama, nego o protivniku. Igraju dobro u tranziciji i to moramo da zaustavimo", kazala je pivotkinja "plavih" Klara Monti Danijelson u najavi meča.

Poručuje da su mečevi sa Odenseom i Rapidom putokaz za dalje.

"Odigrale smo dvije dobre utakmice u ovoj kampanji, ali nažalost nismo osvojili bodove. Važno je da su svaki meč ulazimo hrabro i da uživamo. Dok god dajemo 100 posto, ne treba da brinemo. Izdanja protiv Rapida i Odesnea su putokaz kako treba da igramo cijele sezone", kazala je Šveđanka i dodala:

"Mlada smo ekipa, ali moramo da vjerujemo u ono što radimo, u naš sistem. Kada je tako možemo da napredujemo i da igramo sa najboljim ekipama", istakla je Danijelson.

Golmanka Podgoričanki Sakura Hauge kaže da je Đer dobro popunjen na svim pozicijama, ali da niko nije nepobjediv.

"Imaju iskusnu i kvalitetnu ekipu. Nemmamo čega da se bojimo , moramo da uživamo na meču. Igrale smo veoma dobro u Danskoj, tako treba da igramo i u nedjelju. Đer je sastavljen od igračica koje su veoma brze i dobre šuterke. Imaju i dobre pivote, tako da su pokrivene na svim pozcijima. Favoriti su, suvišno je govoriti o nekim njihovim slabim tačkama. Veliki izazaov je pred nama, ali niko nije nepobjediv", kazala je Hauge.

Meč u "Morači" igra se u nedjelju od 16 časova, uz prenos na TVCG2.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније