Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

L.V.

02. 09. 2024. 09:06 >> 09:06

US open

Ema Navaro slavila u američkom derbiju: Koko Gof neće odbraniti titulu u Njujorku

Prošlogodišnja osvajačica US opena Koko Gof neće odbraniti titulu u Njujorku nakon što je poražena od zemljakinje Eme Navaro 2:1 (6:3, 4:6, 6:3).

Jedna od favoritkinja za titulu nije imala svoj dan, prije svega očajan servis i čak 19 duplih servis grešaka.

Sa toliko "poklona" od svoje protivnice, Navaro koja je inače na domaćem terenu (rođena Njujorčanka), je mogla i ranije do pobjede, ali kao da se i sama iznenadila svim prilikama koje je dobijala od Gof.

Mogao je meč u dva seta da se završi jer je imala 4:3 i brejk, ali nije tada uspjela, međutim u trećem je našla mirnoću i došla do svog drugog četvrtfinala u karijeri na Gren slemovima. Prvo joj je bilo na Vimbldonu ove godine.

Tamo je čeka Paula Badosa, španska igračica koja je "počistila" Vang sa 2:0 (6:2, 6:2).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније