Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Tenis

D.B.

04. 09. 2024. 09:01 >> 09:12
Čitaj mi:

gledaćemo američko polufinale na us openu

Dimitrov predao meč Tijafou u četvrfinalu

Američki teniser Frensis Tijafo izborio je plasman u polufinale US opena, nakon što je Bugarin Grigor Dimitrov u četvrtom setu četvrtfinala predao meč.

Pri rezultatu 6:3, 6:7, 6:3, 4:1 u korist Amerikanca Dimitrov je odustao zbog povrede lijeve butine.

Mučio se Dimitrov čitav meč. Nakon izgubljenog trećeg seta zatražio je medicinski tajm-aut i nastavio sa igrom. Bugarin nije imao snage za preokret pa je morao da preda meč nakon pretrpljenog brejka u četvrtom setu.

"Naravno da sam srećan zbog plasmana u polufinale, ali nije ovo način na kojim sam to želio da ostvarim. Želim Dimitrovu brz oporavak, a mene očekuje veliki duel protiv Frica", rekao je Tijafo nakon susreta.

Njegov i Dimitrovljev meč su gledali Rodžer Federer i Kevin Hart.

„To je bolesno. Nisam o Rodžeru mislio tokom meča toliko. Više mi je značilo što je tu Kevin Hart, iskreno. Posljednjih nekoliko godina na Lejver kupu sam navikao da ga viđam na tribinama. Ali da kada ga pokažu, pomislim ovaj tip je bio drugačiji, osvajao je pet godina uzastopno. Kako izgleda u odijelu tako je izgledao i dok je igrao. Bez znoja, sve ispeglano savršeno. Kosa savršena, bilo je smiješno i zezao sam ga zbog toga stalno. Legenda. Drago mi je da uživa u životu, on je takva ikona. Ali to što sam vidio Kevina Harta je bilo bolesno iskreno“, rekao je iskreno Tijafo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније