Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

03. 10. 2024. 14:39 >> 14:40
Čitaj mi:

oktobarska nagrada

Aleksandar Ivović dobitnik Oktobarske nagrade

Dobitnik najvećeg opštinskog priznanja Oktobarske nagrade ove godine je proslavljeni crnogorski vaterpolista, Novljanin Aleksandar Leka Ivović, odlučeno je na sjednici žirija.

Povelja, odnosno titula počasnog građanina Herceg Novog ove godine nije dodijeljena.

" Leka je naš proslavljeni vaterpolista, nacionalni brend, svjetsko ime i veliko nam je zadovoljstvo što smo učestvovali u Ivovićevom odabiru. Glasalo se tajno, svi članovi žirija su imali mogućnost da glasaju prema svom nahođenju", kazala je predsjednica žirija Jadranka Bubalo.

Vaterpolistu Aleksandra Ivovića za Oktobarsku nagradu predložila je Mjesna zajednica Baošić. Priznanje će Ivoviću biti uručeno na Svečanoj sjednici Skupštine Opštine 28. oktobra.

Podsjećamo, za Oktobarsku nagradu ove godine je stiglo osam, a za Povelju tri predloga. Oktobarsku nagradu Skupština Opštine Herceg Novi tradicionalno dodjeljuje u znak priznanja za izuzetne rezultate u radu i stvaralaštvu i najviša dostignuća u oblasti privrede, društvenih i drugih djelatnosti. Skupština Opštine proglašava i počasne građane Opštine Herceg Novi i njima se dodjeljuje Povelja Herceg Novog.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније