Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnom Gorom

M.L.B.

27. 10. 2024. 20:43 >> 20:45
1
Čitaj mi:

Potpredsjednika OO BS

Avgust prošao, kružnog toka u Plavu ni na vidiku

Potpredsjednika OO BS Plav Miralem Redžepagić kaže da je istekao rok od četiri mjeseca za završetak rekonstrukcije raskrsnice u Plavu, a da se radovima ne nazire kraj.

U saopštenju za medije, on kaže da su krajem aprila, tadašnji ministar saobraćaja Filip Radulović i predsjednik Opštine Plav Nihad Canović najavili novi kružni tok koji bi trebao da unaprijedi bezbjednost, smanjiti gužve i olakšati saobraćaj, a planirano je da bude završen do početka avgusta.

“Međutim, avgust je odavno prošao, a kružnog toka nema ni na vidiku, dok je olakšanje saobraćaja postalo posebna priča. Građani sumnjaju u ispravnost projektnog rješenja, jer, kako se može vidjeti na fotografiji, kamioni ne mogu proći kroz planirani, a još uvijek nezavršeni kružni tok”, poručuje Redžepagić.

On poziva Direkciju javnih radova kao finansijera, Opštinu Plav kao javnog servisa građana i kompaniju konzorcijum Mosting kao izvođača radova, da se sa novcem građana ophode u skladu sa zakonima Crne Gore i, kako kaže, paradigmom projekta o rekonstrukciji raskrsnice kojoj se nazire završetak.

“I da što prije privedu kraju radove i uspostave normalizaciju saobraćaja na ovom za Plavljane i Gusinjane jedinom putnom pravcu koji povezuje naše opštine, opštinu Berane i ostatak sjevera Crne Gore”, zaključio je Redžepagić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније