Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

28. 10. 2024. 08:32 >> 08:31
Čitaj mi:

MANDIĆ 

Herceg Novi će nastaviti da napreduje i da se razvija

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić čestitao je Dan opštine Herceg Novi predsjedniku Opštine Stevanu Katiću i predsjedniku Skupštine opštine Ivanu Otoviću i svim građanima Herceg Novog.

„Herceg Novi, grad podno Orjena i na samom ulazu u Boku kotorsku ima posebno mjesto u srcima svih građana Crne Gore. Sa svojom bogatom istorijom i tradicijom, ovaj grad ne samo da predstavlja jedan od naših najvažnijih kulturnih i turističkih centara, već i snažan simbol vrijednosti koje njegujemo i čuvamo kao društvo“, naveo je Mandić.

On je dodao da je Herceg Novi kroz svoju dugu i slavnu prošlost, uvijek bio otvoren grad, mjesto susreta različitih kultura i naroda, koji je svojim jedinstvenim duhom obogatio cijelu Crnu Goru.

„Uvjeren sam da će Herceg Novi nastaviti da napreduje i da se razvija, osnažujući svoj položaj kao jednog od stubova naše zemlje i u tom ime želim mnogo uspjeha u daljem radu na dobrobit opštine i njenih stanovnika, kao i snažan zamah u realizaciji svih planiranih projekata koji će doprinijeti unapređenju kvaliteta života u Herceg Novom“, zaključio je Mandić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније