Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

P. R.

23. 09. 2024. 15:27 >> 15:26
Čitaj mi:

DPS BERANE

"Prinudna uprava se uvodi zbog nesposobne vlasti"

Klub odbornika Demokratske partija socijalista (DPS) u Skupštine opštine Berane poručio je Demokratama da se prinudna uprava, ne uvodi zbog opozicije, nego zbog, kako navode, nesposobne vlasti.

"Taman kad smo pomislili da su Demokrate u Beranama dotakle dno, novim saopštenjem pokazuju da su i to dno probile i da tonu sve dublje i dublje. Uzaludni su bili kontinuirani, opravdani i blagovremeni apeli Demokratske partije socijalista da se nakon parlamentarne krize skrati mandat i zakažu vanredni lokalni izbori i izađe iz ćorsokaka u koji je grad upao zahvaljujući Demokratama i Demokratskom frontu", saopštili su u reagovanju.

Odbornici DPS-a navode da su Demokrate i njihovi sateliti shvatili da više nema izvrdavanja prava i pravde. 

"Njihova Vlada ih je označila kao nezrele i nesposobne – porukom da prestanu da brukaju Berane. Prinudna uprava se, gospodo Demokrate, ne uvodi zbog opozicije, nego zbog nesposobne vlasti – vas koji ste prevarili građane. Zato, ne pokušavajte da se predstavljate kao prevareni kad svi znamo da ste, upravo, vi varalice. Sve što ste građanima Berana obećali – prevarili ste ih. Zato vam je ovo samo pokušaj nove prevare. Srećom, građani to iz dana u dan sve jasnije vide i zato vam okreću leđa", dodali su iz Kluba odbornika.

Pozvali su ih da prestanu sa "ponižavanjem građana i brukanjem Berana".

"O žrtvi vašeg kandidata za predsjednika Opštine, koji se javno odrekao funkcije u noći isteka zakonskog roka za izbor, nakon što je sebi obezbijedio ministartsku funkciju, ostavićemo građanima da sude. Jedno je jasno svima – fotelje su vaša nacija, shvatili su to i u vašoj Vladi koja vam svako malo pali čvrge kao najlošijem đaku", zaključili su u reagovanju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније