Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

09. 10. 2024. 19:53 >> 20:16
Čitaj mi:

mITAR PAUNOVIĆ

"O hrabrosti pričaju junačine koje su ćutale dok su im šefovi brukali CG"

Portparol Demokratske Crne Gore Mitar Paunović poručio je da o hrabrosti danas govore članovi Evrospkog saveza, koji su, kako je rekao, “ćutali dok su im šefovi Veselin Veljović, Ljubo Milović, Zoran i Petar Lazović obrukali Crnu Goru pred svijetom, a general Lazarević Vojsku pred NATO savezom”.

„Javiše se danas junačine koje nijesu smjele pisnuti kada je jedan hrvatski zvaničnik kazao da svaki kamen u našoj crnogorskoj Boki zbori hrvatski. Javiše se naprasno i junačine koje nijesu smjele pisnuti kad je njihov šef i koalicioni partner Zoran Lazović govorio da su Veljko Belivuk i Marko Miljković prijatelji i patriote ove zemlje”, navodi se u saopštenju.

Poručio je da razumije one koji nemaju petlju za borbu.

“Toliko su bezobzirne te junačine da su se javile, a 30 godina su puzale pred onima kojima je ova zemlja služila za izgradnju Škaljarskog i Kavačkog klana. Ćutite i dalje, razumijemo vas odlično, jer znamo mi da nije lako imati petlju za borbu”, kazao je Paunović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније