Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ Beta ]

19. 09. 2024. 14:30 >> 14:30

U LIBANU

U eksplozijama toki-vokija poginulo 20 članova Hezbolaha

Libanski Hezbolah objavio je da je 20 njegovih pripadnika poginulo od srijede uveče do jutros, u eksplozijama uređaja za komunikaciju toki-vokija, a koje se pripisuju Izraelu.

U novom talasu eksplozija uređaja za komunikaciju Hezbolaha u srijedu poginulo je 20 osoba a više od 450 je ranjeno širom Libana, javile su vlasti.

Ove eksplozije dogodile su se dan poslije prvog talasa eksplozija pejdžera, sistema radioporuka koje koristi taj proiranski islamistički pokret, u kojima je 12 osoba poginulo, a skoro 2.800 je ranjeno, prema libanskom ministarstvu zdravlja.

Izvor blizak toj grupi rekao je za Frans pres da su tih 20 članova Hezbolaha ubijeni u eksplozijama toki-vokija.

Hezbolah je optužio Izrael za te eksplozije i zaprijetio odgovorom. Izrael nije komentarisao eksplozije.

Šef Hezbolaha Hasan Nasralah treba danas popodne da se obrati javnosti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније