Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.B.

20. 09. 2024. 13:48 >> 13:48

Sajam turizma u Parizu

Potpisani vrijedni ugovori, očekuju francuske turiste na barskoj rivijeri

Turistička organizacija Bar predstavila je ponudu na sajmu ,,IFTM Top Resa 2024” u Parizu, koji je održan u periodu od 17. do 19. septembra 2024. godine, a Montehos hotelska grupacija je napravila i ugovor o saradnji sa vodećim francuskim turoperatorima.

Kako navode u saopštenju TO, Sajam turizma u Parizu bila je idealna prilika za ostvarivanje novih kontakata i potpisivanje ugovora o saradnji hotelske grupacije ,,Montehos'' sa vodećim francuskim turoperaterima, što će zasigurano imati pozitivan uticaj na narednu ljetnju turističku sezonu.

"Montehos hotelska grupacija je predstavila svoje hotele na sajmu u Parizu u saradnji sa Turističkom organizacijom Bar. Francuski tur operatori su pokazali veliko interesovanje za naše hotele koji posluju na teritoriji Opštine Bar - Pearl Beach Resort i Monte Mare u Čanju. Razgovori koji su obavljeni sa Tui Francuska, Top of Travel, MTO, Thalasso N'01, Karavel Fram, Kosmo Travel će sigurno rezultirati povećanom broju gostiju iz Francuske ka Crnoj Gori, gradu Baru i našim hotelima, a u planu je i formiranje kluba francuskih gostiju u Pearl Beach Resortu koji će garantovqati veliki broj noćenja i produženje turističke sezone na preko šest mjeseci'', istakao je Petar Rakčević, direktor "Montehos grupe".

Menadžerka za promotivne aktivnosti TO Bar Nikoleta Nikčević, istakla je da imajući u vidu da turisti sa francuskog emitivnog tržišta preferiraju posjete kulturnim dobrima, gastro i eko ponudu, pješačke ture, sve vrste izleta, ovaj sajam je bio odlična prilika za predstavljanje raznolikosti naše turističke ponude.

"Gosti sa francuskog tržišta najčešće putuju u periodu van glavne turističke sezone i pretežno borave u hotelima. Zajedno sa Turističkom orgaizacijom Bar svoju ponudu su predstavili predstavnici hotela resort Pearl beach iz Čanja", kazala je ona.

TO Bar će u okviru promotivnih aktivnosti nastaviti da organizuje posjete studijskih grupa novinara i turoperatora iz Francuske. Na osnovu interesovanja iskazanog na sajmu, očekuju pozitivan trend rasta gostiju iz Francuske.

Podsjećaju da je Sajam turizma u Parizu jedan od glavnih događaja za sve koji posluju u industriji putovanja i turizma i jedini B2B sajam specijalizovan za turizam u Francuskoj. Sajam je okupio preko 30 hiljada profesionalaca iz te oblasti i oko hiljadu predstavnika medija.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније