Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

A.M.

07. 10. 2024. 11:45 >> 13:05
Čitaj mi:

GIMNAZIJA „Niko Rolović

Maloljetnik izboden nožem, djelo kvalifikovano kao pokušaj ubistva

U Gimnaziji „Niko Rolović“ u Baru oko 11 sati došlo je do tuče i ubadanja hladnim oružjem, saznaje Portal RTCG u Upravi policije. Rukovoditeljka VDT-a Lepa Medenica saopštila je za Radio Crne Gore da je u tuči učestvovalo više lica a jedno lice zadobilo udobnu ranu. "U ovom trenutku kvalifikovano je kao ubistvo u pokušaju prema oštećenem licu", istakla je Medenica.

"Jedno maloljetno lice je povrijeđeno i odvezeno na ukazivanje ljekarske pomoći. Policija preduzima aktivnosti iz svoje nadležnosti povodom događaja", saopšteno je Portalu RTCG iz Uprave policije.

Nezvanično saznajemo da je ispred Gimnazije u Baru izboden učenik te škole. 

"Oštećeni je učenik te škole, dok lice za koje se sumnja da je izvršilac nije", rekao nam je izvor.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније