Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

B.B. [ Danas ]

23. 09. 2024. 20:40 >> 20:40
Čitaj mi:

NETFLIKSOVA LISTA

Najgledaniji filmovi i serije u prvoj polovini 2024.

Netfliks je poznat po brojnim naslovima koji izlaze u toku godine i zato pomno prati koji od njih su gledani i koliko. Prije nekoliko dana objavio je statistiku gledanosti za prvu polovinu 2024. godine, koja je sačinjena od liste serija i liste filmova.

Najgledaniji film bio je "Damsel" sa Mili Bobi Braun iz aprila, a najgledanija serija je "Fool Me Once", koja je izašla još u januaru, prenosi Index.hr.

Iza filma "Damsel", koji je imao 143 miliona pregleda širom svijeta, našli su se akcioni film "Lift", koji je imao 129 miliona pregleda, i "Society of the Snow", koji je skupio 103 miliona pregleda.

"Society of the Snow" ove godine bio je nominovan za dva Oskara.

Kada su u pitanju serije, uz mini-seriju "Fool Me Once", koja je imala 107 miliona pregleda, ističu se i treća sezona "Bridgertona" s 91 milionom pregleda i Emijem nagrađena mini-serija "Baby Reindeer", koja je imala 87 miliona pregleda.

Korisnici Netfliksa proveli su više od 94 milijarde sati gledajući filmove i serije na striming servisu u prvoj polovini ove godine, za razliku od druge polovine prošle godine, kada su na Netfliksu proveli oko 90 milijardi sati.

Najgledaniji film u prvoj polovini 2023. bio je "Leave the World Behind", a najgledanija serija bila je prva sezona serije "One Piece".

Deset najgledanijih filmova i serija na Netfliksu u prvoj polovini 2024:

Filmovi:
Damsel
Lift
Society of the Snow
Under Paris
The Super Mario Bros. Movie
Mother of the Bride
Atlas
Minions
Irish Wish
The Boss Baby

Serije

Fool Me Once (miniserija)
Bridgerton (3. sezona)
Baby Reindeer (miniserija)
The Gentlemen (1. sezona)
Avatar: The Last Airbender (1.sezona)
Griselda (miniserija)
American Nightmare (1. sezona)
3 Body Problem (1. sezona)
Berlin (1. sezona)
One Day (miniserija)a

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније