Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

Petra Božović [ Dnevnik TVCG ]

08. 10. 2024. 20:05 >> 20:03
Čitaj mi:

OSTVARENJE USKORO U BIOSKOPIMA

Novi Berkuljanov film obećava: Upakovana SCI-FI drama iz ugla dječaka

"Planeta 7693" film je o devetogodišnjem dječaku koji pokušava da popravi narušene porodične odnose uz pomoć misteriozne djevojčice koja se predstavlja kao serijski broj 7693.

Novi film režisera Gojka Berkuljana spo je porodične drame i naučne fantastike.

"To je jedan porodični film, jedna porodična drama, ali upakovana na jedan malo drugačiji način", pojašnjava Berkuljan za Dnevnik TVCG.

Film ima sci-fi elemenata, a priča teče kroz komplikovane porodične odnose iz perspektive djeteta.

"Dijete kontaminirano ljubavlju prema naučnoj fantastici kroz tu prizmu posmatra cjelokupni svijet", naveo je Berkuljan. 

Nakon Muzičkog centra, film će vidjeti posjetioci bioskopa širom Crne Gore.

"Film počinje da se prikazuje u Cineplexu od 10. oktobra, a u isto vrijeme, istovremeno kreće i u Centrima za kulturu širom Crne Gore", najavio je reditelj. 

Film Planeta 7693 nastao je u produkciji studija iz Crne Gore, Srbije i Sjeverne Makedonije.

Projekat su podržali filmski centri Crne Gore, Srbije, Agencija za film Sjeverne Makedonije, kao i Filmska mreža Jugoistočne Evrope.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније