Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

A.J.

01. 10. 2024. 14:16 >> 14:16
Čitaj mi:

"Grad diše knjigama"

Internacionalni sajam knjiga: Pogledajte program za 2. oktobar

Jubilarni X Internacionalni sajam knjiga, Podgorica 2024, pod sloganom "Grad diše knjigama", biće svečano otvoren u srijedu, 2. oktobra, u 17 sati na Trgu nezavisnosti.

Kako su saopštili iz Glavnog grada, nakon otvaranja, u 18 sati, na istom mjestu održaće se promocija knjige "Sa Cvejom", posvećena legendarnom glumcu Branku Cvejiću, u izdanju beogradske izdavačke kuće Clio. Govoriće Zoran Hamović, Svetozar Cvetković, Beka Vučo i Varja Ðukić.

U 19 sati slijedi promocija knjige "Kulturalne izvedbe jugoslovenstva", autorke Jovane Karaulić, uz razgovor s Jankom Ljumovićem. Paralelno, u paviljonu u Njegoševom parku, biće predstavljena knjiga poezije Slobodana Ivanovića "Osobine", uz razgovor s Goranom Radojičićem.

Ističu da je u 20 sati na programu promocija romana "Bog moreuza", italijanskog pisca Vinsa Galika i predstavljanje produkcije izdavačke kuće Fandango iz Italije.

"Veče se završava u 21 čas u Crnogorskom narodnom pozorištu scenskim čitanjem dramskog teksta "Urotnici", Igora Štiksa i Vladimira Arsenijevića, u režiji Borisa Liješevića. Uloge tumače Svetozar Cvetković, Isidora Minić, Mišo Obradović i Marko Grabež", saopštili su organizatori. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније