Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

19. 09. 2024. 09:37 >> 09:39
Čitaj mi:

NOSILAC LISTE EVROPA SAD-DEMOKRATE

Mujović: Odgovorićemo na svaki napad političkih protivnika

Na svaki napad političkih protivnika mora se adekvatno odgovoriti, poručio je nosilac liste “Evropa sad-Demokrate-Još jače" Saša Mujović tokom sinošnjeg razgovora sa mještanima Zabjela.

"Kad idete putem i naiđete na blato, ukoliko pokušate da to blato zaobiđete ili uđete u to blato, morate se malo isprljati. Zato ne možemo baš biti toliko lijepi i toliko fini, moramo im poručiti i makar malo uzvratiti na sve njihove napade, na sve njihove laži i podvale i reći zajedno sa vama, dragi Zabjelčani, nećete proći - no passaran gospodo ovoga puta”, poručio je on, 

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić kazao je da on i njegovi politički saborci danas vode iste živote kao i prije politike, živote običnih ljudi.

“Pogledajte ove sjajne ljude. Ne moram da govorim ni o njima, ni o nama. Mi smo komšije. Znate i mene, znate i Danila, znate i Oliveru Injac. Živimo u istim stanovima gdje smo živjeli i kad se nismo bavili politikom. Idemo u iste prodavnice sa vama. Djeca nam se druže na ovim igralištima. I srijećemo se zajedno na Ljuboviću. Živimo životom običnog čovjeka. Nijesmo se za jedan euro osim plata okoristili za vrijeme obavljanja javnih funkcija", rekao je on. 

Kako je najavio lider Pokreta Evropa sad Milojko Spajić, gradiće se Dom zdravlja u City kvartu, najveći Dom zdravlja u Crnoj Gori.

"Da ne pominjemo stvari koje ministarka Anđela Jakšić Stojanović radi i da će da povuče od Plana rasta čitavih 200 miliona eura koji će ići u prosvjetu. Sjutra imamo sastanak sa gospođom Ursulom fon der Lajen, predsjednicom Evropske komisije i biće govora o Planu rasta. Pričaće se najviše od tih 200 miliona eura koje treba da dignu prosvjetu u Crnoj Gori i koje treba našu djecu da pripreme da budu najkonkurentnija na Balkanu i Evropi", poručio je Spajić.

Danilo Šaranović, drugi na koalicionoj listi uvjeren je da sa ovom koalicijom nema političarenja.

"Kod nas nema političke destrukcije, nema prevara, nema veza sa kriminalom. Mi smo politiku doživjeli kao nešto što treba da bude fokusirano na opšti, društveni i privredni oporavak i napredak i na postizanje jasnih i mjerljivih rezultata. Mi želimo da pred vas da dolazimo sa rezultatima i sa pažljivim slušanjem onoga što su vaše potrebe", zaključio je on. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се