Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

A.B. [ Portal RTCG ]

19. 09. 2024. 11:35 >> 11:36
Čitaj mi:

SEP

"Podgorica stagnira, a vrijedni resursi propadaju"

Vrijedno građevinsko zemljište na Ćemovskom polju od Starog aerodroma prema jugu, koje godinama stoji zapušteno i neiskorišćeno, Stranka evropskog progresa će nakon 29. septembra staviti u funkciju građana, poručuju iz ove partije.

Kako tvrde, razlog iz kojeg ovaj vrijedan resurs propada nije manjak uslova za njegovu valorizaciju već nedostatak znanja, ideja i vizije za upravljanje gradom.

„Svjedočimo razvoju našeg grada prvenstveno oslonjenog na stanogradnju. Taj pravac razvoja, iako je potreban, nije dovoljan. Moramo dati preduslove preduzetnicima da koriste resurse Podgorice. Podgorica je centar Crne Gore, od nje se očekuje napredak, od nje se očekuje da prva radi ono što svi ostali treba da slijede“, poručio je privrednik Vlastimir Ristić, kandidat za odbornika Izborne liste „Vrijeme je za red – Stranka evropskog progresa – Duško Marković“.

Iz ove aprtije su poručili da građani 29. septembra ne biraju samo odbornike u Skupštini Glavnog grada, već odlučuju o tome u kakvoj Podgorici žele da žive.

"U Podgorici koja stagnira i u kojoj vrijedni resursi propadaju, ili u Podgorici koja se razvija i ulaže u preduzetništvo i budućnost za naraštaje kojima je ostavljamo", zaključuju u SEP-u. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се