Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

20. 09. 2024. 11:28 >> 11:30
Čitaj mi:

KOVAČEVIĆ

Kotor zaslužuje napredak, a mladi su ključni pokretači promjena

Članica predsjedništva Mladih Pokreta Evropa sad i kandidatkinja za odbornicu Skupštine Opštine Kotor na listi "Vladimir Jokić - Dobar glas - za gradonačelnika" (Demokrate-PES) Kristina Kovačević, poručuje da grad zaslužuje kontinuirani napredak, a mladi su ključni pokretač te promjene.

Kako je naglasila Kovačević, politika Pokreta Evropa sad i dalje će biti usmjerena ka mladima.

"Naša misija je da slušamo vase ideje i da vas uključimo u proces donošenja odluka, stvarajući uslove za razvoj u našoj zemlji i gradu. Mladima ćemo pružiti priliku da ostanu, rade i napreduju u Kotoru, gradeći budućnost u svom rodnom kraju. Jedan od glavnih razvojnih projekata Pokreta Evropa sad, a koji je od posebnog značaja za mlade u Kotoru jeste Naučno-tehnološki park (NTP). U okviru ovog projekta, start-up centar će biti ključna tačka podrške mladim, obrazovanim ljudima koji žele da započnu i razviju sopstveni biznis. Ovaj centar će pružiti neophodnu infrastrukturu i stručnu podršku, omogućavajući mladima da ostvare svoju ekonomsku egzistenciju i poslovni uspjeh u svom gradu. Kroz razvoj inovacija i podsticanje preduzetničkog duha, stvorićemo novu generaciju mladih koji će voditi Kotor ka održivom razvoju", navodi se u saopštenju.

Kovačević je pozvala sve mlade ljude da budu hrabri i da se ne povlače pred izazovima. Aktivno učešće u svim sferama života ključno je za bolju budućnost.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се