Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Izbori 2024

B.B.

20. 09. 2024. 11:48 >> 11:53

Evropski savez Kotor

Kotor u saobraćajnom haosu, nečistoći i neprijatnim mirisima

Iz Evropskog saveza Kotor ističu da je taj grad devastiran. Čistoća grada je loša, neprijatni mirisi se šire sa sve tri kapije, saobraćajni haos je svakodnevan.


"Pijaca se ujutru pere šmrkom, jer mašine za čišćenje ravnih pločica teško mogu odraditi posao u Starom Gradu.
Izlozima dominiraju “fake” tašne, lampe i ćilimi. Na rivi nema nijednog Kotoranina i Kotoranke. Neprijatni mirisi zapljuskuju sve tri kapije grada", navode u saopštenju.

Kako dodaju, ako vas nije muka da vozite sat vremena bilo da ste krenuli iz Škaljara, Dobrote ili Mua i čekate parking još pola sata možete se prepustiti čarima sadašnje gradske uprave.

"Kotor je devastiran”, poručili su.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се